De ce Arc Drive rent a car Cluj-Napoca?

Respect și seriozitate

Răspuns prompt la solicitările și nevoile clientului nostru pentru închirieri auto. Livrare gratuită, promptă și rapidă la Aeroport sau oriunde în Cluj-Napoca.

Varietate și calitate

Flota variată de mașini de închiriat, calitate la prețuri decente. Închirieri auto Cluj de la 28 Euro/zi.

021-safety car

Confort și siguranță

Mașini de închiriat în Cluj întotdeauna pregătite de drum. Confortul și plăcerea de a conduce mașini de închiriat foarte bine întreținute asigurate de Arc Drive Rent a Car Cluj.

Povestea noastră

ArcDrive este compania născută din pasiunea pentru domeniul auto, dar și din dorința de a oferi servicii rent a car de calitate, după o experiență mai puțin plăcuta pe care am avut-o cu ceva ani în urma. Atunci m-am gândit la posibilitatea de a porni un business local, o afacere de familie în acest domeniu centrat pe client, pe satisfacerea nevoile sale reale, având în minte modelul unui serviciu optim după experiență pe care o consumasem.

Abordarea din perspectiva clientului, mi s-a părut încă de pe atunci avantajul competitiv care avea să ne deosebească de alte firme de închirieri auto din piață. Așadar, foarte curând optica noastră s-a dovedit a fi una de real succes, reușind să penetram o piață destul de aglomerată și în continua expansiune, având parte de o competiție acerbă cu jucători mari, unii deja consacrați în piața de profil. Totuși în ciuda unei realități descurajatoare pentru un start-up la acea vreme, am pornit la drum mizând pe crearea și dezvoltarea unor servicii rent a car orientate pe client, pe posibilitatea customizarii acestora, care ne-au rezervat un loc binemeritat în piață locală de închirieri auto din Cluj.

Asigurare GRATUITĂ

Beneficiezi de asigurare RCA, CASCO și Rovinieta GRATUIT.
Pentru a-ți oferi o experiență extraordinară.

24/7

Asigurăm asistență 24/7
Suntem parteneri tăi în această călătorie

Diversitate

Dispunem de o flotă de mașini pentru închiriat destul de diversă atât din punct de vedere al mărcilor cât și a modelelor, echipărilor sau motorizărilor, atât cu transmisie automata, cât și manuala, ceea ce ne ajuta în crearea cu ușurință a ofertele personalizate către toți clienții noștri. Fie că dorești un Cabrio sau un SUV, un automobil sport, o mașină de familie cu dotări moderne sau doar o mașină cât mai modestă care să implice cele mai mici costuri, te poți baza în totalitate pe noi.

De asemenea îți putem oferi spre închiriere și echipamente adiționale în funcție de nevoile tale, cum ar fi: GPS, scaun copil, portbagaj suplimentar, router WI-FI sau suport ski.

Mercedes Vito 2018, 2,2 CDI 136 CP
Ford Focus 2019 automatic, 1,5 TDCI 120 CP
Ford Focus 2016 2,0 TDCI 140 CP
Ford Focus 2017 motor 1,5 TDCI 120 CP
Ford Focus 2016, 1,0 Benzina 125 CP
Ford Focus 2016, 1,5 TDCI 120 CP EURO 6
Volkswagen EOS, 1,4 Benzina TSI,122 CP
Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI 4 WD,198 CP 4x4
FORD FOCUS 2016 1.5 TDCI 120 HP
Ford Kuga 4×4 2013 2000 TDCI
VOLKSWAGEN TOURAN 2014 AUTOMATIC 2.0 TDCI 140 HP
VOLKSWAGEN TOURAN 2015 1.6 TDI 105 HP

Rezervare și plată online

Poți face rezervarea mașinii dorite prin telefon, email, WhatsApp, Viber sau Facebook Messenger, iar apoi să plătești online pe site-ul nostru. Aceste opțiuni de comunicare le punem la dispoziție pentru că ținem cont de preferințele diverse ale beneficiarilor serviciilor noastre.

Dacă te-ai obișnuit din varii motive cu un anume mediu de comunicare sperăm să îl regăsești și la noi, în caz contrar ne poți transmite sugestii în acest sens.

Igienă

Îți oferim spre închiriere mașinile noastre bine întreținute, igienizate, dezinfectate și atent verificate din punct de vedere tehnic (ITP efectuat).

Suntem destul de implicați în activități precum curățarea și igienizarea autoturismelor cât și verificarea lor din punct de vedere tehnic de către specialiști în domeniu, respectând cu rigurozitate termenele reviziilor periodice sau a tuturor nevoile de service care apar pe parcursul exploatări lor.

Prețuri accesibile

Prețurile practicate de noi sunt accesibile, iar serviciile pe măsura așteptărilor celor mai mulți dintre clienții noștri, mărturiile acestora indicând acest lucru.

Ne străduim continuu să putem satisface exigențele tuturor celor care ne trec pragul.

Răsplătim fidelitatea clienților noștri.

Înscrie-te la newsletter-ul să fii la curent cu ofertele noastre!

Practicăm reduceri pentru beneficiarii serviciilor noastre.

Call Now Button