Acte necesare la preluarea masinii

Pretul de inchiriere – Garantia

Pretul este cel stabilit in urma rezervarii online sau telefonice si stipulat in contract.

Garantia se stabileste in functie de masina rezervata iar valoarea acesteia incepe de la 100 EURO, suma care va fi restituita integral la restituirea autoturismul neavariat la locul, data si ora prestabilite in contract.

Plata se face integral la preluarea autovehiculului, în momentul semnarii contractului de catre client.

Plata se poate face în numerar sau card la preluarea mașinii – RON, EUR, USD calculate în RON la cursul BNR

din ziua semnarii contractului de inchiriere sau direct pe site la momentul rezervarii.

Toate tarifele afisate contin TVA.

Clientul are obligatia:

Clientul va trebuii sa raspunda pentru:

Asigurarea

Masinile pe care ARC DRIVE rent a car vi le pune la dispozitie au asigurare:

Clientul va trebuii sa raspunda pentru:

Predarea si preluarea masinii:

Predarea si preluarea masinii:

Returnarea masinii

Conditii generale

Clientul suporta toate cheltuielile legate de refacerea documentelor, cheilor, accesoriilor in cazul in care acestea sunt pierdute din culpa sa.

Media de km inclusi in taxa de inchiriere este de 300 km/zi.

Prelungirea contractului de inchiriere se poate face numai cu acceptul inchiriatorului, cu cel putin 24 ore inainte de expirarea acestuia si numai in limita disponibilitatii autovehiculului.

ARC Drive rent a car nu permite trecerea frontierelor cu autovehiculele companiei fara ca acest lucru sa fie stipulat in contractul de inchiriere.

Soferul aditional trebuie obligatoriu mentionat in contractul de inchiriere si trebuie sa respecte in totalitatea termenii si conditiile firmei ARC Drive rent a car.

Este obligatorie comunicarea imediata, a oricarei defectiuni tehnice si respectarea indicatiilor primite de la firma de inchirieri auto.

Clientul are obligatia de a informa imediat, in termen de maxim 12 ore, in scris si verbal, in cazul pierderii sau furtului certificatului de inmatriculare/autorizatiei de circulatie provizorie, a cheilor si/sau telecomenzilor autovehiculului;

Clientul are obligatia de a comunica urgent, in scris si verbal, furtul autovehiculului sau al unor parti componente sau piese ale acestuia, precum si orice paguba produsa autovehiculului;

Clientul are obligatia de a anunta imediat aparitia unei defectiuni sau producerea unui accident si sa respecte indicatiile firmei ARC DRIVE rent a car.

Informatii suplimentare legat de conditiile de inchiriere le puteti obtine la telefon: 0745553854 sau mail: office@arcdrive.ro.