Explorează vara în jurul Clujului. Excursii de o zi cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car
Explorează vara în jurul Clujului. Excursii de o zi cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car

Explorează vara în jurul Clujului. Excursii de o zi cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car

Conținut articol

Chiar dacă deja ai fost în concediu la mare sau la munte, la noi în țară sau ai preferat meleagurile străine, te mai poți bucura de ultima lună de vară. Poți face excursii de o zi sau un weekend în jurul Clujului.

Iar cel mai ușor mod de a călătorii este să închiriezi mașina de la ARC DRIVE Rent a Car. Nu trebuie să mergi prea departe pentru a te bucura de experiențe captivante și de peisaje pitorești. Hai să vedem împreună ce locuri speciale te așteaptă!

Cetatea Dejului

Cetatea Dejului reprezintă o poveste din trecut. La doar o oră de mers cu mașina din Cluj, te poți aventura în Cetatea Dejului. Aici vei găsi o istorie bogată și un peisaj pitoresc.

Plimbă-te pe străduțele înguste ale orașului vechi, admiră arhitectura frumoasă a clădirilor și descoperă vestigiile istorice care îți dezvăluie povestea acestui loc.

Munții Apuseni

Dacă îți dorești să evadezi în natură, Munții Apuseni sunt destinația perfectă. Cu mașina închiriată, poți ajunge rapid în această zonă spectaculoasă. Ia o pauză de la agitația orașului și bucură-te de trasee montane, peisaje de vis și aer proaspăt de munte. Dintre numeroasele locuri de vizitat amintim:

Peștera Scărișoara, ce reprezintă o adevărată minune subterană, ce te va fascina cu cel mai mare ghețar subteran din România. Vei putea explora galeriile sale impresionante și admira formațiunile de gheață vechi de sute de ani, care creează o atmosferă ireală în adâncurile pământului.

– Dacă ești pasionat de speologie, Peștera Urșilor este o opțiune remarcabilă. Aici vei descoperi galerii decorate cu stalactite și stalagmite impresionante, iar turul ghidat te va purta într-o călătorie prin istoria acestei peșteri, unde fosilele descoperite dezvăluie detalii despre trecutul îndepărtat.

Cetățile Ponorului ce conțin o serie de peșteri și galerii subterane oferind o privire captivantă în lumea subterană a Munților Apuseni. Puteți explora formațiunile stâncoase unice și chiar puteți admira cascadele subterane care curg prin peșteri, creând un peisaj misterios și spectaculos.

– O adevărată bijuterie a naturii, cascada Vălul Miresei oferă o priveliște impresionantă. Prin intermediul unei scurte drumeții, vei putea admira această cascadă în toată splendoarea sa, creând momente memorabile și fotografii frumoase.

Cheile Turzii

Pentru iubitorii de aventură, Cheile Turzii sunt locul ideal. Cu opțiunea ta de călătorie, adică mașina închiriată, vei putea ajunge la această rezervație naturală într-o clipă. Atunci când ajungi la Cheile Turzii, vei fi întâmpinat de stânci înalte și abrupte, formând un defileu impresionant prin care curge pârâul Hășdate. Aici, vei găsi trasee marcate și bine întreținute, care te vor purta prin peisaje diverse, de la păduri deasupra stâncilor la poteci lângă apă. Un astfel de traseu te conduce la faimoasa „Ușa lui Iovan”, o stâncă monumentală care se ridică deasupra cheilor, oferind o priveliște panoramică uimitoare asupra întregii zone.

O altă atracție remarcabilă în Cheile Turzii este Peștera Muierilor, o cavitate subterană care a fost locuită în trecut de către oameni preistorici. Aici poți descoperi picturi rupestre vechi de mii de ani și să îți imaginezi viața strămoșilor noștri în aceste peșteri.

Lacul Tarnița

Dacă îți dorești o zi liniștită la lac, Lacul Tarnița este alegerea perfectă. Cu mașina închiriată, poți ajunge la malurile acestui lac de acumulare amplasat într-un cadru natural deosebit. Închiriază o barcă sau stai la soare pe plajă și bucură-te de o zi relaxantă în natură.

Pentru cine e pasionat de istorie și cultură, nu poate rata o vizită la Castelul Bonțida. Cu mașina ta de la ARC DRIVE Rent a Car, vei putea ajunge la această bijuterie arhitecturală. Explorează castelele, grădinile și împrejurimile, și lasă-te purtat în timp.

Explorează vara în jurul Clujului cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car

Așadar, nu ai nevoie de o călătorie lungă pentru a te bucura de destinații extraordinare în jurul Clujului. Cu mașina închiriată de la ARC DRIVE Rent a Car, aventurile de vară sunt la un pas distanță. Alege una dintre aceste destinații sau explorează-le pe toate în excursii pline de distracție și descoperiri. Bucură-te de libertatea de a explora și de momentele minunate alături de oamenii dragi. Hai să facem vara aceasta memorabilă împreună!

Articole recente
Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Ce mi se potrivește mie poate nu ți se potrivește ție, descoperă care este opțiunea potrivită pentru tine în funcție…
Descoperă spiritualitatea și frumusețea naturii

Descoperă spiritualitatea și frumusețea naturii

O călătorie inedită la mănăstirile din Județul Cluj și Sălaj cu Arc Drive Rent a Car   Primăvara în Transilvania…
Destinații de primăvară cu Arc Drive Rent a Car. Explorarea naturii în jurul Clujului

Destinații de primăvară cu Arc Drive Rent a Car. Explorarea naturii în jurul Clujului

Primăvara totul se dezmorțește, simțim cum soarele încălzește și ne cheamă la o mângâiere în natură. Suntem mai veseli și…
Call Now Button