O poveste de succes centrată pe experiența clientului

O poveste de succes centrată pe experiența clientului

Conținut articol

Un interviu cu Ramona Chira, proprietarul ArcDrive Rent a Car

 

ArcDrive Rent a Car este mult mai mult decât o simplă companie de închirieri auto. Fondată din pasiunea pentru industria auto și dorința de a oferi servicii de înaltă calitate, ArcDrive a fost concepută după o experiență neplăcută din trecut.

În urmă cu câțiva ani, fondatorii au simțit nevoia de a aduce o schimbare în industria închirierilor auto, axându-se pe satisfacerea reală a nevoilor clienților. Așa a luat naștere ArcDrive Rent a Car, o afacere de familie care pune accentul pe experiența și satisfacția clientului.

Ramona, unul dintre fondatorii ArcDrive, dezvăluie în într-un interviu povestea din spatele afacerii de succes și despre viziunea ei pentru viitor.

 

1. Ce v-a inspirat să înființați Arc Drive Rent a Car?

Ramona: ArcDrive este compania născută din pasiunea pentru domeniul auto, dar și din dorința de a oferi servicii rent a car de calitate. Experiența mai puțin plăcută pe care am avut-o cu ceva ani în urmă ne-a determinat să gândim la posibilitatea de a porni un business local, o afacere de familie în acest domeniu, centrată pe client și pe satisfacerea nevoilor sale reale. Suntem în secolul vitezei, unde timpul e unul dintre factorii importanți în calitatea vieții noastre. Majoritatea trăim ca să muncim și am uitat că de fapt muncim ca să trăim. Și când ajungem în punctul critic de oboseală vrem să ne fie mai ușor, mai repede, mai bine. Exact pe acest concept ne-am gândit și la afacerea noastră: închiriere facilă, la îndemână, servicii de calitate. Destul ne frământăm pentru job, familie, sănătate, e nevoie să ne deplasăm în siguranță, fără bătăi mari de cap, să ne simțiți bine tratați și să avem un raport preț-calitate excelent.

Cu aceste principii în minte și în suflet, am pus bazele afacerii ArcDrive Rent a Car.

2. Cum a evoluat Arc Drive Rent a Car de-a lungul anilor și care a fost cea mai mare realizare a companiei până acum?

Ramona: ArcDrive a avut o evoluție remarcabilă de-a lungul anilor, devenind un jucător important pe piața locală de închirieri auto din Cluj. Cred că cea mai mare realizare a companiei până acum a fost să reușim să penetrăm o piață destul de aglomerată și să ne deosebim de alte firme de închirieri auto prin abordarea noastră orientată către client și oferirea unor servicii personalizate.

3. Ce oferă Arc Drive Rent a Car clienților săi în plus față de alte companii de închirieri auto?

Ramona: ArcDrive se remarcă prin orientarea sa către client și prin oferirea unei experiențe personalizate și prietenoase. Procesul de închiriere mașini e simplu și transparent: selectezi mașina, alegi locația, plătești. De asemenea procesul de returnare a mașinii e unul foarte la îndemâna clientului. Mai exact, poți opta pentru predarea și preluarea mașinii la orice adresă din Cluj sau Aeroportul Internațional Cluj, în orice moment al zilei sau al nopții. Menționez în plus că nu percepem garanție, nu avem limită de kilometrii, asigurarea e gratuită și ai posibilitate de închiriere echipamente adiționale, spre exemplul scaun de copil. Ne dorim să facem fiecare călătorie o experiență de neuitat pentru clienții noștri, oferind servicii adaptate nevoilor și preferințelor lor.

4. Ce anume face flota de mașini Arc Drive Rent a Car atât de specială și diversificată?

Ramona: Flota noastră de mașini este atent selecționată și întreținută pentru a oferi clienților noștri o gamă variată de opțiuni. De la mașini compacte și economice, până la SUV-uri și mașini de lux, avem tot ce este nevoie pentru a satisface orice cerințe.

5. Cum ați construit relațiile cu clienții și cum asigurați că fiecare călătorie devine o experiență de neuitat?

Ramona: Relațiile cu clienții sunt extrem de importante pentru noi. Ne străduim să fim mereu disponibili și receptivi la nevoile și feedback-ul clienților noștri. Încercăm să creăm o atmosferă prietenoasă și de încredere, astfel încât fiecare călătorie să devină o experiență plăcută și memorabilă.

6. Cum ați abordat provocările și concurența în industria închirierilor auto?

Ramona: Industria închirierilor auto este extrem de competitivă, mai ales aici î zona Clujului, însă credem că abordarea noastră orientată către client ne-a ajutat să ne distingem de concurență. Am investit în tehnologie și în echipa noastră pentru a asigura cele mai bune servicii pentru clienții noștri și pentru a rămâne în pas cu evoluția pieței.

7. Care sunt perspectivele și planurile de viitor pentru Arc Drive Rent a Car? Există proiecte sau inițiative noi pe care le puteți împărtăși cu clienții noștri pentru a-i entuziasma?

Ramona: Pentru viitor, ne dorim să continuăm să dezvoltăm și să îmbunătățim serviciile noastre pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale clienților noștri. Avem în plan extinderea flotei de mașini și introducerea unor servicii noi și inovatoare care să ofere o experiență de închiriere auto îmbunătățită.

8. Ați putea împărtăși o poveste sau o experiență memorabilă legată de unul dintre clienții Arc Drive Rent a Car?

Ramona: Avem multe povești frumoase și experiențe memorabile alături de clienții noștri. Una dintre ele este povestea unui cuplu care a ales să își petreacă luna de miere călătorind prin țară cu una dintre mașinile noastre. A fost o experiență minunată să facem parte dintr-un moment atât de special din viața lor.

Ce ne bucură foarte mult este că fiecare închiriere devine o poveste și viața e făcută din povești iar la baza fericirii stau poveștile de succes.

ArcDrive Rent a Car este mai mult decât o firmă de închirieri auto – este o poveste de succes centrată pe experiența clientului. Cu un angajament continuu pentru inovație și îmbunătățire, ArcDrive își propune să rămână partenerul de încredere al clienților săi și să le ofere mereu cele mai bune soluții pentru fiecare călătorie.

Prin motto-ul lor, „Life is a journey, enjoy the car”, ArcDrive îi încurajează pe clienții săi să se bucure de fiecare moment al călătoriei lor, știind că sunt în mâini sigure și călătoresc cu stil.

Contactează-ne la https://arcrentacar.ro/contact/ și hai să ne cunoaștem!

 

Articole recente
Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Sfaturi esențiale de conducere în oraș cu Arc Drive Rent a Car Cluj-Napoca, un oraș vibrant și plin de viață,…
Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

În aprilie 2024, România a inaugurat un nou traseu spectaculos prin Munții Apuseni: Șoseaua TransApuseană. Cunoscută și sub denumirea de…
Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Ce mi se potrivește mie poate nu ți se potrivește ție, descoperă care este opțiunea potrivită pentru tine în funcție…
Call Now Button