Ce poți face iarna în Cluj și împrejurimi
ARC Drive rent a car Cluj

Ce poți face iarna în Cluj și împrejurimi

Conținut articol

ARC Drive rent a car Cluj

 

Dorești să vizitezi Clujul și împrejurimile iarna aceasta? Să știi că există multe lucruri de văzut și de făcut. 

 

Iarna aceasta este una specială, pentru că anii de pauză au adus o sete de evenimente și zumzet. Prin urmare, orașul din inima Transilvaniei, Cluj-Napoca, este și el în forfotă deja.

Dacă ești unul din turiștii care doresc să-l viziteze, află că atât Clujul, cum îi spun localnicii, cât și împrejurimile, oferă posibilități de relaxare nebănuite.

Îți prezentăm câteva din lucrurile pe care le poți face iarna aceasta la Cluj dacă ajungi în zonă.

Așadar, primul lucru este să ai un mijloc cu care să te deplasezi, mai ales dacă dorești să vezi pârtiile din apropiere sau obiectivele turistice. Alege o mașină care te va duce la destinație confortabil și fără griji și optează să folosești serviciul de rent a car.

ARC Drive rent a car are o flotă de mașini de toate mărimile și dotate pentru toate gusturile. Fie că ești singur, în cuplu sau cu familia, ARC Drive rent a car s-a gândit la toate. Află care este mașina cea mai bună pentru tine cu un simplu click pe site. De acolo lucrurile devin din ce în ce mai simple. Hai să te ducem printr-o călătorie imaginară deocamdată în Clujul cel frumos:

 

Târgul de Crăciun

Acum câteva zile s-a deschis Târgul de Crăciun care are loc, ca în fiecare an, în mijlocul orașului. Piața Unirii este gazda frumosului târg și dacă decizi să-l vizitezi, fă-o seara. Luminițele cu care este împodobită Piața dau Târgului o imagine feerică de iarnă. Căsuțe cu diverse produse, carusel pentru copilași, roata panoramică și căsuța specială a lui Moș Crăciun te întâmpină la acest Târg. Nu te vei plictisi și chiar vei găsi ceva de făcut vreme de câteva ore.

 

Concertele lunii decembrie

Concertele susținute în oraș de artiști români vor întregi vibrația Crăciunului. La începutul lunii Decembrie ai atât concertul corului Madrigal, cât și cele susținute de Grigore Leșe sau Ștefan Hrușcă. Fan sau nu, nu poți nega farmecul aparte pe care acestea le aduc în viața fiecărui privitor.

 

La Ski pe lângă Cluj

Pârtiile de ski din jurul orașului nu sunt extrem de renumite, însă sunt suficiente pentru ca un începător sau o familie să se bucure de zăpadă. Ai opțiunea pârtiei de la Buscat, Muntele Băișorii, Mărișel, Arieșeni. Dacă nu dorești să te îndepărtezi de oraș prea mult, pârtia din Feleacu e aproape și numai bună pentru câteva ture. Despre pârtii îți vom spune într-un articol viitor.

Scapă de grija lanțurilor și cauciucurilor de iarnă cu mașinile închiriate de la ARC Drive rent a car. Toate mașinile sunt dotate corespunzator condițiilor meteo, iar dacă ai nevoie de asistență suntem la un telefon distanță. Află ce ne face diferiți aici.

 

Turism gastronomic

Să nu uităm nici de mâncarea bună pe care o găsești în restaurantele Clujene. Ai o varietate de feluri de mâncare pe care o poți savura în timpul vacanței tale. De la preparate tradiționale românești, la bucătărie internațională, treci ușor prin toate țările și explorezi gusturi noi.

După cum vezi, Clujul este un oraș interesant și cosmopolit. Chiar dacă ești aici pentru muncă, cu siguranță îți poți găsi câteva ore în care să te plimbi pe străzile orașului și să îi iei pulsul. Iar dacă decizi să vii în vacanță acum ai câteva idei despre ce poți face câteva zile în orașul SMART al Transilvaniei.

Și dacă toate acestea n-ar fi de ajuns ca să te convingă, lejeritatea cu care poți să te bucuri de oraș în trafic prin închirierea unui mașini de la ARC Drive rent a car, ar putea-o face cu siguranță. Mașini dotate cu tot ce e nevoie pentru ca vacanța să fie super reușită, confort, asistență și prețuri imbatabile sunt ceea ce diferențiază ARC Drive de toți competitorii.

 

ARC Drive rent a car Cluj

Flota noastră de mașini așteaptă să fie luate la plimbare prin oraș. Hai și tu în familia ARC Drive rent a car. Verifică ofertele noastre.

Articole recente
Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Sfaturi esențiale de conducere în oraș cu Arc Drive Rent a Car Cluj-Napoca, un oraș vibrant și plin de viață,…
Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

În aprilie 2024, România a inaugurat un nou traseu spectaculos prin Munții Apuseni: Șoseaua TransApuseană. Cunoscută și sub denumirea de…
Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Ce mi se potrivește mie poate nu ți se potrivește ție, descoperă care este opțiunea potrivită pentru tine în funcție…
Call Now Button