Din pasiune pentru masini
Din pasiune pentru mașini s-a născut ARC Drive Rent a Car

Din pasiune pentru masini

Article content


En ARCDRIVE RENT A CAR IN CLUJ

In urma cu aproape 2 ani cand am pus bazele acestei afaceri, ArcDrive rent a car in Cluj, nu stiam ca vom ajunge sa va impartasim cum a inceput totul.

Uitandu-ne in urma ne dam seama ca un singur lucru a fost si a ramas clar, pasiunea pentru automobile, si acesta ne-a determinat sa gasim un business care sa implice bineinteles masinile. Astfel s-a nascut ideea de firma de inchiriat auto in Cluj. Dupa un amplu studiu, am realizat ca inca mai era loc in piata pentru un start up care sa aiba ca obiectiv principal preocuparea fata de client.

Am inceput cu mult elan si determinare, ajutati in demersurile noastre de nevoia comuna, a unui numar din ce in ce mai mare de persoane, de a inchiria o masina. Fie ca erau in vizita la cei dragi, ori intr-o vacanta in Transilvania sau intr-o calatorie de afaceri cu totii aveau aceeasi nevoie iar noi am hotarat sa le fim de ajutor.

Asadar, cu pasiune ne-am dedicat tuturor celor care ne-au devenit clienti si nu de putine ori si prieteni si intotdeauna preocuparea noastra a fost sa oferim cele mai bune servicii de RENT A CAR IN CLUJ, constienti de faptul ca doar asa puteam concura cu firme mai mari si cu vechime in piata.

Modul in care ne-au fost apreciate eforturile ne-a dat incredere sa perseveram in actiunile noastre. Intotdeauna am cautat sa venim cu cea mai buna solutie pentru clientul nostru, pornind de la principiul win-win (castig-castig). O alta preocupare a noastra a fost politica de pret, deoarece in aceasta industrie acest aspect are o pondere mare in luarea deciziei.

Preturile sunt analizate pentru a fi competitive si in permanenta ne alinem pietei de rent a car in Cluj, astfel incat sa avem frecvent promotii si preturi imbatabile accesibile pentru toti clientii. De asemenea, avem in vedere dotarea parcului nostru auto cu vehicule cat mai noi, cat mai dotate si cat mai variate, Oferta noastra cuprinde masini economice, compacte, mini van-uri, multi van-uri dar si clasa de lux, astfel incat sa putem acoperi nevoile diverse ale clientului.

Probabil multi dintre voi ati crede ca preocuparile noastre sa opresc aici, insa am invatat in acesti doi ani ca si procesul de inchiriere are nevoie de atentie sporita. In acest sens am dezvoltat doua posibilitati de inchiriere auto, una online iar cealalta prin telefon. Mai nou am adoptat si alte metode de comunicare cu clientul nostrum, cum ar fi Viber-ul sau WhatsUpp-ul.

Un alt aspect foarte important este plata, care se poate face cash sau cu cardul. Predarea sau preluarea autoturismului in si din AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU – CLUJ (sau oricare alta locatie din Cluj) este gratuita. Masinile se predau curate si cu plinul facut.

Invatam de la fiecare client si dorim mereu sa aflam parerile lor. Aspiram sa facem in premanenta tot ce este mai bun pentru a oferi servicii de inchiriere auto de calitate superioara.

Recent articles
Din pasiune pentru masini

Din pasiune pentru masini

En ARCDRIVE RENT A CAR IN CLUJ In urma cu aproape 2 ani cand am pus bazele acestei afaceri, ArcDrive rent…
Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Modelul auto preferat la inchirieri auto in Cluj in aceasta vara. O abordare a acestui subiect in primul rand din punct de…
ArcDrive o ecuatie fara necunoscute

ArcDrive o ecuatie fara necunoscute

ARC DRIVE – O ECUAŢIE FĂRĂ NECUNOSCUTE PENTRU CĂLĂTORII AGREABILE Închirierea de maşini este o activitate din ce în ce…
Call Now Button