Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Conținut articol

Modelul auto preferat la inchirieri auto in Cluj in aceasta vara.

O abordare a acestui subiect in primul rand din punct de vedere a criteriilor de selectie in alegerea autovehiculului potrivit de inchiriat, poate avea un aport pozitiv cel putin din perspectiva emiterii celor mai clare si concise cereri de inchiriere catre companiile de rent a car.

In general, cand avem nevoie sa inchiriem un auto cu totii ne intrebam care ar putea fi masina potrivita, mai cu seama ca majoritatea firmelor de profil, cel putin aici in Cluj, te intampina cu o oferta generoasa de autovehicule. Probabil cel mai important criteriu ar putea fi pretul, apoi marimea modelului sau a portbagajului acestuia, daca ne gandim la o vacanta in zona si aceast lucru implica bagaje numeroase. In caz contrar, cand vine vorba de o calatorie de afaceri, un criteriu important poate fi marca auto, dotarile modelului si nu in ultimul rand calitatea serviicilor oferite de compania de inchirieri auto.

Tot legat de criteriile de alegere a unei masini, se mai poate tine seama si de numarul persoanelor cu care ne deplasam in calatoriile noastre, acest lucru influentand clar decizia asupra modelului de inchiriat. In cazul in care calatorim cu gasca de prieteni ori cu prietenii de familie impreuna cu copii, este clar ca modelul autovehiculului va fi cu totul diferit. Pentru aceste ocazii se preteaza acele modele cu 7 locuri sau 8+1, pentru confortul si satisfactia tuturor.

Cel mai probabil, exemplele ar putea continua datorita complexitatii criteriilor care se nasc in raport cu nevoile de rent a car ale fiecarei persoane, pe care o vom lasa in seama firmei de inchirieri auto – ARCDRIVE RENT A CAR. De fapt, secretul succesului unei companii de inchirieri masini, consta in abilitatile personalului acesteia de a identifica nevoia si de a personaliza la maxim oferta catre client.

Asadar, ce model auto a fost preferat in vara aceasta pentru inchirieri auto in Cluj?

Concluzie la care am ajuns dupa inca un sezon de vara in domeniul inchirierilor auto in Cluj, a fost surprinzatoare chiar si pentru noi. Dupa o prima analiza am constatat o cerere masiva la inchirieri masini cabrio. Modelul nostru cel mai solicitat a fost FORD FOCUS CABRIO. Acest lucru semnaleaza preferintele din ce in ce mai sofisticate ale celor care ni se adreseaza. Totodata ne bucuram pentru capacitatea noastra de a satisface cererea neasteptat de mare in acest segment fara a dezamagi pe cei care ni s-au adresat. Ideea de baza care se desprinde din acest context este aceea ca masina cea mai potrivita pentru o vacanta de vara la munte sau la mare este cu siguranta cea cabrio.

Motivele pentru care clientii nostri au ales acest model pot fi nenumarate, insa probabil cel mai evident este acela ca atunci cand conduci o decapotabila starea de spirit este una cu totul deosebita datorita faptului ca poti simti vantul in par, soarele pe fata sau mirosul padurii de brad, a unui lan de grau sau poti simti briza marii. Nu putem spune totusi ca este un motiv rational dar de multe ori cantareste indeajuns in decizia de rent a car, dupa cum s-a dovedit. De asemenea mai poate fi considerat si faptul ca o dacapotabila are spatiu nelimitat pe inaltime sau un motiv mai tehnic ar fi lipsa unghiului mort, vizibilitatea fiind foarte ridicata. Oricum, o vacanta „cabrio” ramane una memorabila. 🙂

Articole recente
Destinații de primăvară cu Arc Drive Rent a Car. Explorarea naturii în jurul Clujului

Destinații de primăvară cu Arc Drive Rent a Car. Explorarea naturii în jurul Clujului

Primăvara totul se dezmorțește, simțim cum soarele încălzește și ne cheamă la o mângâiere în natură. Suntem mai veseli și…
O poveste de succes centrată pe experiența clientului

O poveste de succes centrată pe experiența clientului

Un interviu cu Ramona Chira, proprietarul ArcDrive Rent a Car   ArcDrive Rent a Car este mult mai mult decât…
ARC Drive Rent a Car, o experiență de călătorie memorabilă prin ochii clienților noștri

ARC Drive Rent a Car, o experiență de călătorie memorabilă prin ochii clienților noștri

În călătoriile tale, există momente care devin amintiri de neuitat. Acele experiențe care te fac să zâmbești, să te simți…
Call Now Button