Din pasiune pentru masini

Din pasiune pentru masini

Conținut articol


ARCDRIVE RENT A CAR IN CLUJ

In urma cu aproape 2 ani cand am pus bazele acestei afaceri, ArcDrive rent a car in Cluj, nu stiam ca vom ajunge sa va impartasim cum a inceput totul.

Uitandu-ne in urma ne dam seama ca un singur lucru a fost si a ramas clar, pasiunea pentru automobile, si acesta ne-a determinat sa gasim un business care sa implice bineinteles masinile. Astfel s-a nascut ideea de firma de inchiriat auto in Cluj. Dupa un amplu studiu, am realizat ca inca mai era loc in piata pentru un start up care sa aiba ca obiectiv principal preocuparea fata de client.

Am inceput cu mult elan si determinare, ajutati in demersurile noastre de nevoia comuna, a unui numar din ce in ce mai mare de persoane, de a inchiria o masina. Fie ca erau in vizita la cei dragi, ori intr-o vacanta in Transilvania sau intr-o calatorie de afaceri cu totii aveau aceeasi nevoie iar noi am hotarat sa le fim de ajutor.

Asadar, cu pasiune ne-am dedicat tuturor celor care ne-au devenit clienti si nu de putine ori si prieteni si intotdeauna preocuparea noastra a fost sa oferim cele mai bune servicii de RENT A CAR IN CLUJ, constienti de faptul ca doar asa puteam concura cu firme mai mari si cu vechime in piata.

Modul in care ne-au fost apreciate eforturile ne-a dat incredere sa perseveram in actiunile noastre.

Intotdeauna am cautat sa venim cu cea mai buna solutie pentru clientul nostru, pornind de la principiul win-win (castig-castig). O alta preocupare a noastra a fost politica de pret, deoarece in aceasta industrie acest aspect are o pondere mare in luarea deciziei.

Preturile sunt analizate pentru a fi competitive si in permanenta ne alinem pietei de rent a car in Cluj, astfel incat sa avem frecvent promotii si preturi imbatabile accesibile pentru toti clientii. De asemenea, avem in vedere dotarea parcului nostru auto cu vehicule cat mai noi, cat mai dotate si cat mai variate, Oferta noastra cuprinde masini economice, compacte, mini van-uri, multi van-uri dar si clasa de lux, astfel incat sa putem acoperi nevoile diverse ale clientului.

Probabil multi dintre voi ati crede ca preocuparile noastre sa opresc aici, insa am invatat in acesti doi ani ca si procesul de inchiriere are nevoie de atentie sporita. In acest sens am dezvoltat doua posibilitati de inchiriere auto, una online iar cealalta prin telefon. Mai nou am adoptat si alte metode de comunicare cu clientul nostrum, cum ar fi Viber-ul sau WhatsUpp-ul.

Un alt aspect foarte important este plata, care se poate face cash sau cu cardul. Predarea sau preluarea autoturismului in si din AEROPORTUL INTERNATIONAL AVRAM IANCU – CLUJ (sau oricare alta locatie din Cluj) este gratuita. Masinile se predau curate si cu plinul facut.

Invatam de la fiecare client si dorim mereu sa aflam parerile lor. Aspiram sa facem in premanenta tot ce este mai bun pentru a oferi servicii de inchiriere auto de calitate superioara.

Articole recente
ARC Drive Rent a Car, o experiență de călătorie memorabilă prin ochii clienților noștri

ARC Drive Rent a Car, o experiență de călătorie memorabilă prin ochii clienților noștri

În călătoriile tale, există momente care devin amintiri de neuitat. Acele experiențe care te fac să zâmbești, să te simți…
Provocări și reușite în cadrul ARC DRIVE Rent a Car într-un mediu competitiv

Provocări și reușite în cadrul ARC DRIVE Rent a Car într-un mediu competitiv

Provocări în industria închirierilor de mașini Industria închirierilor auto a evoluat rapid în ultima perioadă, devenind un mediu extrem de…
Explorează vara în jurul Clujului. Excursii de o zi cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car

Explorează vara în jurul Clujului. Excursii de o zi cu mașina de închiriat de la ARC DRIVE Rent a Car

Chiar dacă deja ai fost în concediu la mare sau la munte, la noi în țară sau ai preferat meleagurile…
Call Now Button