Serviciile pe care le oferim și diferența ARC Drive rent a car
ARC Drive rent a car Cluj

Serviciile pe care le oferim și diferența ARC Drive rent a car

Conținut articol

ARC Drive Rent a Car

 

Am pornit la drum cu gândul că zona de servicii rent a car merită o companie care să prețuiască onestitatea, confortul, promptitudinea, dar și prietenia. Asta e ce diferențiază ARC Drive rent a car de restul companiilor.

Uneori sintagma „clientul nostru, prietenul nostru” se poate dovedi adevărată.  În special atunci când serviciile pe care le prestezi trebuie să se bazeze pe încredere și seriozitate, dar și pe un respect reciproc.

ARC Drive rent a car este o afacere de familie care și-a promis de la bun început să ofere seriozitate, siguranță și calitate. Nu suntem singuri pe piață și nici n-am vrea asta, pentru că doar atunci când ai competitori poți deveni din ce în ce mai bun. Serviciile noastre, însă, promit să ofere clientului care ne trece pragul, mașinii în cazul acesta, tot ceea ce are nevoie când apelează la o firmă de închirieri mașini.

Ce servicii oferim?

Pentru cine nu ne cunoaște povestea am putea părea doar un alt business de rent a car din Cluj. Însă diferența pe care o facem pe această piață se regăsește în totalitatea serviciilor oferite, dar și modul în care tratăm clientul. Pentru că am fost și în postura de clienți ai firmelor de rent a car, cunoaștem bine provocările care pot apărea, dar și nevoile celor care apelează la noi.

Așadar, toate serviciile oferite vin să completeze scopul nostru de a deveni din ce în ce mai buni.

Diversitate ARC Drive rent a car

Flota noastră de rent a car este formată dintr-o varietate de mărci, modele și motorizări. Avem mașini atât cu transmisie automată, cât și manuală, pentru toate competențele sau preferințele. Oferim mașini sport pentru cei care urmează să gonească (în limita legii) pe autostradă, cabrio pentru nevoi de deplasări locale, dar și SUV sau mașini de familie pentru când e nevoie de confort și siguranță.

Mașinile noastre sunt moderne, noi și foarte bine întreținute. Mai mult decât atât, ofertele pe care le-am conceput vin să sprijine clientul nevoile lui. Pentru familii oferim scaun de copil sau portbagaj suplimentar, router WI-FI pentru oamenii de afaceri, GPS și suport Ski pentru turiștii care ne vizitează țara. Pe scurt, avem câte ceva pentru fiecare, iar oferta noastră de mașini este disponibilă aici.

Metode flexibile de rezervare

Știm cât de mult înseamnă să poți face totul dintr-un click, așadar ne-am gândit la cei care doresc să rezolve închirierea unei mașini fără bătăi de cap.

Flexibilitatea face totul mai ușor, prin urmare rezervările se pot face prin mai multe metode:

Telefonic:  +40 (745) 553 854

Prin Email:  office@arcdrive.ro

Prin mesaj pe Whatsapp sau Viber

Prin Facebook Messenger

Plata se va realiza prin redirecționare către siteul nostru, iar întreg procesul nu durează mult. Ne place să credem că suntem parteneri corecți și acceptăm sugestii pentru îmbunătățirea serviciilor noastre.

Grijă pentru sănătate

Trăim vremuri în care igiena și curățenia trebuie să fie o prioritate mai mult decât oricând. Așadar, toate mașinile noastre vin către clientul nostru igienizate și dezinfectate.

Mai mult decât atât, din punct de vedere tehnic mașinile sunt în stare excelentă. Le verificăm și avem grijă de ele periodic pentru a ne asigura că oricine este la volanul mașinilor Arc Drive rent a car este în totală siguranță.

Ce ne deosebește?

Și totuși multe firme fac ceea ce facem noi, ce e deosebit la ARC Drive rent a car?

Pe lângă serviciile enumerate mai sus există câteva acțiuni pe care le facem pentru ca totul să fie și mai ușor pentru clientul nostru.

Avem mereu prețuri bune

Competitivitatea se vede în modalitate în care o firmă de rent a car își calculează prețurile. Iar noi, putem spunem că avem prețuri avantajoase și un raport calitate-preț cât se poate de corect. Poți vedea tarifele noastre în mod transparent aici.

Concepem oferte speciale periodic

Știm cât e de important ca nevoile clienților să fie văzute și auzite. Așadar, concepem oferte speciale periodic pentru a ne arăta prețuirea.

Mașinile pot fi preluate din aeroport

Nu doar că mașinile pot fi preluate din aeroport, dar serviciul de preluare este efectuat în mod rapid fără complicații.

Servicii bonus ARC Drive rent a car

Oferim câteva servicii bonus cum ar fi faptul că nu percepem garanție și nici nu avem limită de Km. Mai mult de atât, RCA, Casco și Rovigneta sunt gratuite, iar asistența este de 24/7.

Sunt situații care impun folosirea unui serviciu de rent a car, iar noi dorim să facem acest lucru cât mai plăcut cu putință. Ne dorim să fim parteneri adevărați în această experiență.

Dacă te găsești în postura de turist care are nevoie de o mașină în Cluj sau ai mașina în service pe o perioadă mai lungă de timp, ARC Drive rent a car vine în ajutorul tău.

Hai să discutăm despre nevoile tale și să aflăm împreună cum se poate realiza un parteneriat durabil. Contactează-ne aici.

Articole recente
Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Navighează cu încredere și empatie prin Cluj-Napoca

Sfaturi esențiale de conducere în oraș cu Arc Drive Rent a Car Cluj-Napoca, un oraș vibrant și plin de viață,…
Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

Descoperiți noua șoseaua TransApuseană cu Arc Drive Rent a Car

În aprilie 2024, România a inaugurat un nou traseu spectaculos prin Munții Apuseni: Șoseaua TransApuseană. Cunoscută și sub denumirea de…
Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Mașini de teren vs. Mașini urbane. Alegerea perfectă pentru fiecare aventurier

Ce mi se potrivește mie poate nu ți se potrivește ție, descoperă care este opțiunea potrivită pentru tine în funcție…
Call Now Button