4 motive pentru care să folosești serviciul rent-a-car

4 motive pentru care să folosești serviciul rent-a-car

Article content

rent a car cluj

Dacă ești turist și vizitezi România vrei să te bucuri de tot ce-ți poate oferi plimbându-te ca un localnic. Dar dacă ai de mers distanțe mai lungi vei alege să călătorești în confortul unei mașini. Află care sunt cele 4 motive pentru care merită să apelezi la serviciile de rent-a-car. ARC Drive rent a car te plimbă în siguranță.

 

Poate ai impresia că a închiria o mașină este prea costisitor. Sau te gândești că e prea complicat. Lasă-ne să demontăm aceste mituri și să-ți dăm 4 motive reale pentru care rent-a-car este o metodă bună de a folosi o mașină atunci când situația o cere.

 

Motivul 1 – Rent-a-car atunci când vizitezi

Atunci când te afli ca turist într-o altă țară, a călători pe un anume traseu poate fi anevoios mai ales dacă nu ești familiarizat cu sistemul de transport în comun. Atunci când alegi să închiriezi o mașină, însă, lucrurile se schimbă.

Poți să planifici obiectivele pe care dorești să le vizitezi și să știi cu certitudine ora la care ajungi la cazare. Călătorești confortabil și în siguranță. Chiar dacă ești cu familia, poți alege dotările suplimentare, iar copiii nu trebuie să rămână fără scaun de mașină așa cum s-ar întâmpla în cazul în care alegi autobusul.

ARC Drive  se asigură că toate mașinile sunt igienizate, atent curățate, și echipată cu anvelope de sezon, poți prelua mașina din aeroport fără mari bătăi de cap, mașinile au GPS și la cerere oferim mult alte extra-opțiuni.

 

Motivul 2 – Dacă ai mașina în service

Firmele de rent a car sunt obișnuite și cu contracte pe termen scurt, de câteva zile. Se întâmplă uneori să ai nevoie de o mașină atunci când a ta este la reparat. Așadar, nu renunța la confortul de a fi independent și alege să folosești serviciile unei companii de închieri auto.

ARC Drive are o flotă de mașini care acoperă toate cerințele și condiții flexibile de contractare. Nu e cazul să te neliniștești, tarifele noastre nu sunt deloc de speriat. Închiriem mașini și pe durate scurte de timp, de la 1 la 3 zile.

 

Motivul 3 – Rent-a-car pentru a reduce din costuri

Pare ciudat, nu? Să închiriezi o mașină presupune, la rîndul ei, costuri, deci cum vine asta? Păi ține cont că atunci când folosești un serviciu de rent a car, firma va suporta costurile de asigurare și mentenanță, prin urmare tu nu le mai plătești. De asemenea, ai opțiunea de a negocia prețul dacă ai nevoie de mașină pentru o perioadă mai lungă timp.

ARC Drive se gândește la clienți și vine cu idei noi de oferte care să-ți permită să alegi această variantă de a conduce. Rent-a-car nu mai e un lux.

 

Motivul 4 – Închiriază mașină pentru o călătorie inedită

Ți-ai dorit dintotdeauna să conduci o anumită marcă de mașină? Acum poți să o faci cu ajutorul serviciului de rent a car. Nu e nevoie să mergi la reprezentanță pentru un drive test de câteva minute când poți închiria mașina pe care o dorești pentru câteva zile.

Varianta aceasta de a conduce este benefică pentru cei care doresc să vadă cum e cu o mașină cu transmisie automată, spre exemplu.

O altă posibilitate ar fi să îi faceți celui drag o surpriză și să închiriați o decapotabilă pentru o ieșire romantică.

Idei avem, soluții avem, mai trebuie doar ca tu să le implementezi.

ARC Drive rent a car CLUJ este alături de tine cu o gamă foarte variată de mașini, de la mașini cu 5 locuri la cele cu 7 sau 9.

Fie că tocmai te-ai reîntors în țară pentru o vizită și ai nevoie de o mașină pentru a ajunge la destinație, ești în oraș cu afaceri și nu ai cu ce să te deplasezi, ești turist în România și nu vrei să încerci transportul în comun sau ai propria mașină cu probleme și ești în impas, închirierea este o soluție la îndemână.

ARC Drive este partenerul tău în aceste provocări și te ajută cu flexibilitate, prețuri foarte bune și extra-opțiuni.

Recent articles
Din pasiune pentru masini

Din pasiune pentru masini

En ARCDRIVE RENT A CAR IN CLUJ In urma cu aproape 2 ani cand am pus bazele acestei afaceri, ArcDrive rent…
Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Ce model auto a fost preferat in aceasta vara la inchirieri auto Cluj?

Modelul auto preferat la inchirieri auto in Cluj in aceasta vara. O abordare a acestui subiect in primul rand din punct de…
ArcDrive o ecuatie fara necunoscute

ArcDrive o ecuatie fara necunoscute

ARC DRIVE – O ECUAŢIE FĂRĂ NECUNOSCUTE PENTRU CĂLĂTORII AGREABILE Închirierea de maşini este o activitate din ce în ce…
Call Now Button